Wat doen we?

Marketing/communicatie expertise

Strategie

U wilt uw omzet verhogen of uw klantenbestand uitbreiden? U bent op zoek naar de juiste positionering voor uw bedrijf, product of een nieuwe dienst? Of een bijkomende doelgroep? U bent benieuwd welke communicatiemiddelen u het best inzet om uw boodschap te verspreiden? Kortom, u wenst strategisch advies over uw marketing en communicatie?

Dan bent u bij demarketingafdeling aan het juiste adres. Onze adviezen zijn met gezond verstand doordacht en gebaseerd op diepgaand onderzoek… maar ons buikgevoel sluiten we nooit helemaal uit. Een strategisch marketingplan bestaat uit een aantal geijkte stappen die, afhankelijk van de situatie meer of minder belangrijk zijn. Wij combineren voor u een krachtige online en offline strategie.

Uitvoering

Dankzij ervaren marketingcoördinatoren en een legertje freelancers – elk specialisten in hun vakgebied- kan demarketingafdeling ook instaan voor de uitvoering van uw marketingactiviteiten. De acties, voorgesteld in het strategisch marketingplan, worden tot in de puntjes uitgevoerd.

Maar ongeacht of u de strategie door ons hebt laten opstellen of niet, u kan rekenen op de expertise van demarketingafdeling. Bent u op zoek naar flexibele ondersteuning van uw eigen marketingafdeling? Hebt u bij momenten capaciteit te kort? Wil u een frisse kijk op ideeën? Ook dan kan u bij ons terecht.