TEAM

Wie zijn we?

Demarketingafdeling werd in 2009 opgericht door Tamara Bergmans. Ondertussen is demarketingafdeling uitgegroeid tot een enthousiast, flexibel en hands-on team. Een mooie lijst referenties bewijst dat de persoonlijke aanpak van demarketingafdeling en het constant streven naar kwaliteit, werkt.

KevinElkeSara, Gilles en Lore versterken Tamara bij de dagelijkse uitvoering van de marketingprojecten en het verlenen van marketingadvies. Zij dragen de waarden van demarketingafdeling even hoog in het vaandel als Tamara zelf.

In de loop van de jaren hebben we een netwerk van deskundige freelancers opgebouwd die samen met ons de projecten van onze klanten ter harte nemen.

Bezieling

In alles wat we ondernemen stoppen we ons hart en onze ziel.

Eerlijkheid

Eerlijkheid dragen we hoog in het vaandel.

Kwaliteit

Uiteraard evident. Zonder kwaliteit, geen tevreden klanten.

Ambitie

Er mag natuurlijk wel wat pit in zitten.

Vertrouwen

Vertrouwen moet er zijn. Zonder vertrouwen werkt het niet.

Tamara Bergmans

dma-tamara

Net afgestudeerd zette ik mijn eerste stappen in de professionele marketingwereld. Ik begon als marketing assistant op de marketingafdeling van Vasco NV, een Limburgse fabrikant van designradiatoren, actief over de hele wereld. Ik kreeg de kans om in dit bedrijf gedurende 10 jaar uit te groeien tot Marketing Manager.

Wat begon als toeval is uitgegroeid tot mijn grote passie. Na 10 mooie jaren was het tijd voor iets helemaal anders. Ik vond een nieuwe uitdaging bij Biohorma Belgium nv, producent en verdeler van de natuurlijke A.Vogel- producten. Hier was ik Product Group Manager Belux. Deze job heb ik 5 jaar met veel liefde uitgeoefend.

Na al deze ervaringen begon het toch te kriebelen en besloot ik om helemaal voor mijn eigen bedrijf te gaan, demarketingafdeling. Als echte Genkse heb ik mij gevestigd op de mooie Oude Markt in hartje Genk. Samen met mijn werknemers zet ik mij elke dag in om onze klanten gelukkig te maken … Demarketingafdeling is voor mij elke dag opnieuw thuis komen.

t.bergmans@demarketingafdeling.be+32 (0)478 031 811

Kevin Kiggen

kevin_foto_web_3

Na 3 jaar communicatiemanagement aan PXL in Hasselt waar ik alles leerde over communicatie en marketing wou ik toch nog een leemte opvullen. Daarom heb ik nog een half jaar een cursus grafisch ontwerp gevolgd aan het CVO in Heusden-Zolder.

Via die opleiding ben ik terechtgekomen bij demarketingafdeling, in eerste instantie als stagiair en na die stage werd ik aangenomen als marketing assistent.

Nu breng ik mijn twee verschillende achtergronden samen in een ideale mix van creativiteit en de echte marketingspirit. Naast creativiteit en de nodige knowhow zorg ik ook nog voor wat testosteron binnen demarketingafdeling tussen het vrouwelijk geweld.

Met die combinatie bied ik samen met mijn collega’s de juiste ideeën, voor de juiste klant.

kevin@demarketingafdeling.be | +32 (0)468 33 00 85

Elke Maes

Elke-def-web

Afkomstig uit de fruitstreek en als rasechte Limburgse heb ik ook mijn studies in Hasselt afgerond. Met mijn bachelor diploma marketing op zak was het voor mezelf meteen duidelijk. Ik wilde dolgraag mijn kennis in de praktijk omzetten.

En die kans heb ik gekregen bij EDF Luminus.  De eerste jaren van EDF Luminus was ik actief op de BtC afdeling. Hier lag de klemtoon voornamelijk op het uitwerken van direct marketing campagnes, de redactie van brochures en nieuwsbrieven. Daarna heb ik de kans gekregen om als Jr. marketing manager te gaan werken op de BtB afdeling. De uitwerking van het communicatieplan, de ontwikkeling van klantenprogramma’s en de organisatie van klantenevenementen behoorden tot mijn voornaamste taken.

Met veel passie voor het vak ben ik helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging bij de marketingafdeling. Ik kijk er alvast naar uit om samen met mijn collega’s van uw projecten een succes te maken.

elke@demarketingafdeling.be | +32 (0)468 34 94 20

Sara Amijs

Sara_2-200px

Ken je dat? Je bent jong en vindt Limburg klein?  Ik woonde in de US, Oost-Vlaanderen, Brussel en Leuven. Het leek me beklemmend om onder de Limburgse kerktoren te blijven hangen.

En dus  werkte ik jaren in Brussel bij BBDO Belgium. Ik  was gepassioneerd door communicatie in al zijn facetten en beheerde een waaier aan diverse klanten.

Totdat de Limburgse kerktoren wel erg aantrekkelijk lonkte. En ik terugkeerde. Dat heet ouder en wijzer worden zeggen sommigen.

Terug in Limburg startte ik eerst bij Lambrechts Sanitair waar ik verantwoordelijk was voor alle communicatie naar het particuliere segment, om vervolgens een aantal jaren terug in communicatiebureaus te werken. Daarna nam ik de uitdaging aan om bij Toerisme Limburg de communicatie en campagnes te realiseren.

Het feit dat ik zowel het reilen & zeilen van een bureau ken en vertrouwd ben met de adverteerders- kant helpt me dagelijks  om de klanten van demarketingafdeling  te begeleiden op hun creatieve traject. Het boeit me om te onderzoeken hoe ik mensen in contact kan brengen met een product of dienst. Van inzicht tot inspiratie. Van concept tot realisatie. Samen  gaan voor een marketing en communicatie campagne die raakt; onderscheidend en effectief. Met een tevreden klant. In Limburg én erbuiten. Daar draait het tenslotte om.

sara@demarketingafdeling.be | +32 (0)486 25 92 66

Lore Hoebrekx

Lore_goed_WEB

Vijf jaar lang vertoefde ik op Vlaams-Branbantse grond, in de studentenstad bij uitstek, Leuven. De eerste drie jaar bracht ik door op de schoolbanken van toen nog de KH Leuven. Ik volgde er mijn eerste opleiding: marketing-communicatie. Tijdens die opleiding werd ik volledig ondergedompeld in de marketingwereld. Daarnaast kwamen er ook verschillende facetten van ‘communicatie’ aan bod. Na die drie jaar had ik mijn diploma marketing-communicatie op zak.

Omdat ik de communicatiemicrobe te pakken had, besloot ik mij verder te verdiepen in het vak. De schoolbanken en klaslokalen maakten plaats voor aula’s en de KH Leuven voor de KU Leuven. Ik ging volledig voor mijn master in bedrijfscommunicatie, die ik succesvol behaalde.

Met die twee diploma’s en veel goesting als bagage, ging ik op zoek naar mijn eerste job, mijn eerste uitdaging. Zo kwam ik terecht bij demarketingafdeling in Genk, terug op Limburgs grondgebied, mijn thuishaven. Hier zal ik de rol van Marketing Assistente bekleden. Vol energie en creatieve ideeën, gooi ik mezelf in dit nieuwe avontuur.

Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat u een tevreden klant bent die kan terugblikken op succesvolle projecten.

lore@demarketingafdeling.be | +32 (0)468 28 20 29

Steven Reyners

STEVEN_WEBSITE_PROFIEL

Juni 2010 behaalde ik mijn bachelor in de marketing aan de KHLim in Diepenbeek. Hier ontwikkelde ik de kunst van het conceptueel denken in combinatie met het communiceren van de juiste boodschap aan de juiste doelgroep.

Gefascineerd door het visuele aspect van een marketingcampagne, besloot ik me verder te verdiepen in de grafische vormgeving. Een van de beste beslissingen uit mijn leven die een verborgen passie voor de grafische kunst naar boven wist te brengen.

Zo belandde ik eerst in Leuven, waar ik een voltijdse dagopleiding als Desktop Publisher volgde aan het Syntra. Ik leerde er spreken in vectoren en pixels door middel van Photoshop, Indesign en Illustrator. Om mijn creatieve geest verder te ontwikkelen, besloot ik nog een extra voltijdse dagopleiding als grafisch vormgever voor print en web te volgen aan het CVO in Heusden-Zolder.

Met een handvol diploma’s en certificaten op zak, ging ik vol goede moed op zoek naar een nieuwe creatieve uitdaging. Zo kwam ik terecht bij de marketingafdeling waar ik de kans krijg om het grafische en de marketing met elkaar te combineren.

Grafisch ontwerp is mijn passie en in samenwerking met mijn collega’s weet ik iedere vorm van publicatie te voorzien van de juiste look and feel om het gewenste doelpubliek te bereiken.

steven@demarketingafdeling.be | +32 (0)479 89 25 58